Aug 21, 2010

Hah, bagi orang kurang RM macam aku ni, tak mampu nak beli TV Flat Screen yang beso2...so my Mr got idea to cut out expenses by beli second hand projector, so jimat duit. Tak yah beli TV flat skrin yang sememangnya RM ribun n tak yah tgk wayang....rumah dah ada mini teater...cuma sound effect kurang best...tapi sia leh baring, makan bagai...ala tiket RM 40 kat TGV lar...

1. Ini skrin yang amat besar.





1. Ini projektor , disambung pada PC





suka sangat, leh tgk movie macam2..tapi lambat pada orang lain lar, my MR download all the movie dari internet.....anyway boleh di katakan seminggu 3 kali lar tengok wayang dengan RM 0 ..hahaha


2 comments :

dida darul said...

weh... mana tv lama??

POT said...

hahaha..ada still dok tgk jugak...