Apr 3, 2011

 Makan kay ICHIBAN, sowang, tengah lapaq sgt, tak hirau dah...

 Reunion KLCC
 My sweet buddy, Ae

Hari jumaat aku dok kelam kabut gi Lorong Haji Taib, beli hadiah kelab. Ya Allah, aku terkesima dan terkesian, pondan2 tu dah menjual pada waktu solat jumaat. Sedihkan...Aku harap , Allah akan buka pintu hati mereka itu kembali ke panggal jalan, back to basic..Sampai sempot sakit pinggul aku...tapi malamnya aku dah ok.

Hari Ahad , aku dok kalut p reunion sekolah kat KLCC, suka sampai lupa diri.dan sampai habis duit dok shopping kat KLCC.

Hari sabtu aku dok kalut cari hadiah lagi yang tidak mencukupi, sampai aku pujuk hati dengan g buat body massage n manicure.Aku bersyukur pada tuhan memberi semangat yang tebal walaupun badan aku yang lemah ini. Aku mesti lawan segala yang melemahkan semangat aku ini.
Aku sentiasa berdoa agar tuhan memberi hati yang baik kepada ku agar aku boleh berbuat baik pada semua yang memerlukan..Amiiin....

1 comments :

POT said...

masuk spital daaa...1 bln peh tu....