Apr 30, 2010



Watch out...i'm coming to strike this year...





Hari ini aku lansung tak buat apa kat opis. Dari pagi diaorg meeting dan aku lepak-lepak ja. Selalunya unch kuar, tapi hari no aouting. It really hot outside daa...then i receive cal from my sister..she coming to KL. Tomorrow akan jadi havoc.
Now, I am waiting for Mr to come home from shop. Nak masak gas plak habis..so mcm selalu aku beli nasi goreng cina dan macam biasa jugak, aku letak dalam pan dan act like aku masak hahaha....
Penat jugak hari ni..letih pasal berfikir....nak beli rumah, tapi entah lar...
Tahun ni aku mesti achieve benda ni...house..house...house....


2 comments :

dida darul said...

uit.. lama tak mem-blog :) rindu laa..

POT said...

aku dah start...skit2...kadang rasa mcm geli jugak baca apa yg aku tulis..hehehe