Jul 4, 2011

Monday Blues...sangat la mengantuk . Setiap Isnin aku pasti akan keletihan sebab keboringan. So, apa lagi, cari pasal la. So Mella98 ajak g suatu tempat yang sesuatu yang akan nak elak. ( mulut ja rasa nak elak, tapi hati mau, mau mau....) 
Satu pembaharuan, kat Alamanda ada TGI Friday dan aku sangat alukan kalau Chillies join the club. Apa lagi , my buddy and I telah serang sana on Monday guys....Customer tak ramai masa lunch hour, kalau happy hour aku tak sure. Best jugak, baru meriah sikit hidup ni. Opposite TGI Friday ada The Garden. So, it will be next destination . Pinggan licin, lapar kot, tapi bfast nasi lemak jugak. Memang dasar perut 1st class.
 Oleh kerana agak malu, so aku ambik gambar curi2 cam ni...

Ermmm..mesti moon face aku akan ada...
dan tangan Mellda98 pun ada....

Chicken's Friday Sandwich, 
Double-Stack Chicken Quesadillas, Mango Juice n dessert.. Heavenly True...
Rajinkan aku update blog, macam dah addict nak menaip..sementara aku rajin ni, elok la, kang aku malas dan jadi pelupa.

2 comments :

nida said...

Job Ads and advertisements for http://allpkjobz.blogspot.com Karachi,Lahore,Quetta,Peshawar,Multan,Hyderabad,Rawalpindi,Islamabad and all cities of Pakistan.

Anonymous said...

Yes, correctly.