Dec 17, 2011

Aku menyahut cabaran...mulakan perniagaan sendiri ( aku sendiri turun padang ) hari ni aku dah mula buat marketing keci-kecilan...pergi Semenyih buat marketing skit, Alhamdullilah, mereka menerima dan mendengar ( tak beli lagi ). First time tu berdebar jer, macam nak g dating plak...bila aku langkah ke dalam kedai tunjuk barang, walaupun mereka tak terus order, tapi respon tu baik....mereka layan aku dengan baik...Alhamdullilah.....First move...Terima kasih pada wanny yang sudi menemani....kalau aku berjaya nanti, tak kan lupa jasa baik mu....
Minggu ni aku nak buat quotation dan apa yang patut....moga aku aku tabah dan cekal....

2 comments :

dida darul said...

all the best babe!

POT said...

thanks bebeh....we can do it..hehehhe