Dec 4, 2008

Hahaha..aku dok terfikir apa azam tahun baru. Walaupun lambat lagi ( 25 hari lagi ) tapi aku agak axcited nak listkan. First ada 3 kategori yang perlu aku fikir.

1. Diri
2.Keluarga
3.Kerja

1. Diri
Nak kuruskan badan, now my weight about 73 kg . Aku nak turunkan dalam 20 kg ( boleh ker? )

Nak jadi lawa, macam Rihanna Umbrella

Nak solat wajib

Nak kaya ( berniaga)

Nak baby

Nak jadi kawan yang amat disayangi

2.Keluarga

Nak jadi isteri yang lawa, cun, daring and boombastik

Nak jadi anak yang solehah

Nak jadi best fren to my sisters

Nak jadi CuNa yang paling supportive

Nak selalu dermakan doa pada arwah Abang dan others

3.Kerja

No more green card ( heeheheh ) p/s : Farah ko baca tak?

No more lazy, sleepy

No more talking rubish

No more bully other opismate

Hahahah...banyak tak? I hope some of the list will fullfill next year....yeehaaaa

3 comments :

Signorina Syima said...

kawan-kawan pun kena pikir kan jugak!!

POT said...

Heehee..btol tu...nak kena add lagi satu lar...tuk kekawan

Anonymous said...

hehheheeh no more green yeah...
but dont get red huh....